Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στο Ξενοδοχείο Divani Caravel θα διεξαχθούν οι ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ του 5ου Κύκλου Σπουδών της Ελληνικής Ακαδημίας Ογκολογίας.

Δικαίωμα συμμετοχής και απονομής του Τίτλου Σπουδών έχουν όσοι σπουδαστές έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον σεμινάρια διαφορετικής θεματολογίας από τον παρόντα (5ο) και τον αμέσως προηγούμενο (4ο) Κύκλο Σπουδών της ΕΑΚΟ. 

Για τη συμμετοχή στις Τελικές Εξετάσεις, θα πρέπει να συμπληρωθεί κατάλληλα η αίτηση και να αποσταλεί μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  έως την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την ΕΟΠΕ (υπεύθυνη Ν. Χατζηφώτη, 2106457971, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)