4 Φεβρουαρίου – Παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου

Η Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου,  με στόχο την ενημέρωση του κοινού για την πρόληψη του καρκίνου.

Η  Aegean θα τοποθετήσει  στα lounge της σε 3 αεροδρόμια (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρνακα) ενημερωτικά φυλλάδια στα ελληνικά και τα αγγλικά.

Το Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου,  θα γίνει  διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων από τα ταμεία 5 καταστημάτων της αλυσίδας ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ.

Την  Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ενημέρωσης  και βιωματικά σεμινάρια για τη σημασία της διατροφής, της άσκησης και του ισορροπημένου τρόπου ζωής στην πρόληψη του καρκίνου στο Δημαρχείο Περιστερίου.

Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών και την υποστήριξη του Δήμου Περιστερίου και των Γυναικών στην Ογκολογία (W4O Hellas).

Παθολόγοι Ογκολόγοι – Μέλη ΕΟΠΕ  και διαιτολόγοι-διατροφολόγοι  θα μιλήσουν και θα απαντήσουν ερωτήσεις του κοινού. Τα βιωματικά σεμινάρια περιλαμβάνουν γιόγκα, πιλάτες, διατροφή και  άθληση για ασθενείς.

Το ενημερωτικό σποτ της ΕΟΠΕ με θέμα: Ο καρκίνος δεν είναι πια ακίνητος, θα προβάλλεται για περίπου 1 εβδομάδα στις οθόνες του μετρό και του ηλεκτρικού.

Οι δράσεις θα μπουν στον Παγκόσμιο Χάρτη του UICC (Union for International Cancer Control)  http://www.worldcancerday.org/map

 

                                                              ΠΟΣΤΕΡ 4 Φεβρουαρίου