Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει δοθεί παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο Διεθνές Εργαστήριο Παρηγορητικής Φροντίδας-International Palliative Care Workshop (Αθήνα, 10-11 Μαΐου 2019), το οποίο πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Αμερικανικής Εταιρείας Κλινικής Ογκολογίας (ASCO).


Όλα τα μέλη της ΕΟΠΕ και της ΟΝΕΟ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην Παρηγορητική Φροντίδα και με καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας καλούνται να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Εργαστήριο στη διεύθυνση: https://www.research.net/r/IPCWGreece μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου 2019.

Εκτός των μελών μας, δεκτοί μπορεί να γίνουν και αναισθησιολόγοι, νοσηλευτές ογκολογίας (κατά προτίμηση όσοι έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην παρηγορητική φροντίδα), καθώς και άλλοι ειδικευμένοι επαγγελματίες της παρηγορητικής φροντίδας.

Σημειώνεται επιπλέον ότι, σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του ΔΣ της ΕΟΠΕ θα δοθούν και επιδοτήσεις συμμετοχής ύψους 500 ευρώ κάθε μία σε 10 συμμετέχοντες, οι οποίοι θα επιλεγούν με βάση τα στοιχεία που θα υποβάλουν στη γραμματεία της εκδήλωσης σε σχετική αίτηση επιδότησης κατά την έναρξη του Εργαστηρίου.

Το κόστος εγγραφής είναι 150 ευρώ και οι υποψήφιοι που θα γίνουν αποδεκτοί θα ειδοποιηθούν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2019.

Περισσότερες πληροφορίες για το IPCW μπορείτε να βρείτε στην ΕΟΠΕ (κα Ναταλία Χατζηφώτη) καθώς και στο ASCO (στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).