Από το φθινόπωρο του προηγούμενου έτους, το ΔΣ της ΕΟΠΕ αποφάσισε και υλοποίησε με μεγάλη επιτυχία τις πρώτες Θεματικές Ενότητες του νέου καινοτόμου εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο: ΕΟΠΕ Web Academy και Διευθυντές Σπουδών το Χ. Ανδρεάδη και τον Α. Αρδαβάνη. Η θεματολογία του προγράμματος είναι εντελώς πρωτοποριακή, δε διδάσκεται κατά την απόκτηση του τίτλου ειδικότητας και χρειάζεται να προσεγγιστεί γιατί αποτελεί απαραίτητο στοιχείο της σύγχρονης Ογκολογίας.

Συμβολικά και τιμώντας τη μήτρα της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της ΕΟΠΕ, την ΕΑΚΟ, το πρόγραμμα πραγματοποιείται και αυτή τη χρονιά στο Ιωνικό Κέντρο (Λυσίου 11 στην Πλάκα), ένα ζεστό και φιλικό χώρο, ακριβώς κατάλληλο για την επίτευξη των στόχων του.  

Το εντατικό πρόγραμμα του ΕΟΠΕ Web Academy δομείται σε θεματικές ενότητες. Κάθε θεματική ενότητα περιλαμβάνει 1 Ημερίδα (στο Ιωνικό Κέντρο) και πλαισιώνεται από 2 συμπληρωματικά webinar (μέσω του website της ΕΟΠΕ - hesmo.gr).  

Η 4η Θεματική Ενότητα (Ημερίδα: Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019, Ιωνικό Κέντρο) θα έχει τον τίτλο: Σύνδρομο Ψυχικής Εξουθένωσης-Επικοινωνιακές Δεξιότητες (Burn out-Communication Skills).
 

Κάθε ενδιαφερόμενος (μέλος ΕΟΠΕ, ΟΝΕΟ, ή επαγγελματίας υγείας συναφών ειδικοτήτων) καλείται να συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα έως τις 15 Μαρτίου 2019 και να την αποστείλει στην ΕΟΠΕ (μέσω email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και καλύπτονται έξοδα για τους συμμετέχοντες εκτός Αθηνών.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα της Ημερίδας μπορείτε να βρείτε εδώ.