Η προετοιμασία της κορυφαίας επιστημονικής εκδήλωσης της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ), του 25ου Ελληνικού Συνεδρίου Κλινικής Ογκολογίας (25ο ΕΣΚΟ, https://www.esko2019.gr/), που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 18-20 Απριλίου 2019, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, με Προέδρους της Επιστημονικής Επιτροπής την κα. Ε. Τιμοθεάδου και τον κ. Ν. Τσουκαλά έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη χρονιά το ετήσιο Συνέδριο της ΕΟΠΕ έλαβε την αναγνώριση και αιγίδα από την European Society for Medical Oncology (ESMO, https://www.esmo.org/). Επιπλέον, το επιστημονικό πρόγραμμα του 25ου ΕΣΚΟ αξιολογήθηκε και έλαβε 25 ESMO-MORA Category 1 points, γεγονός που αντανακλά τις συνεχείς και επίμονες προσπάθειες της Επιστημονικής Επιτροπής (https://bit.ly/2TXfk13).

Στο φετινό Συνέδριο θα παρουσιασθούν εργασίες ως προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις και θα υπάρχουν τέσσερα χρηματικά βραβεία (τρία για προφορικές ανακοινώσεις και ένα για αναρτημένη ανακοίνωση). Η υποβολή εργασιών έχει ολοκληρωθεί και οι εργασίες βρίσκονται ήδη στη διαδικασία της αξιολόγησης και κρίσης. Το ευχάριστο νέο είναι ότι ο αριθμός των εργασιών που υποβλήθηκαν για το 25ο ΕΣΚΟ ξεπέρασε κατά πολύ τον ανάλογο αριθμό των τελευταίων αρκετών ετών.

Σας περιμένουμε με χαρά στο 25ο ΕΣΚΟ και παρακαλούμε όπως φροντίσετε έγκαιρα για την εγγραφή σας. Σας ευχαριστούμε θερμά για τη διάθεσή σας να συμμετάσχετε και να συμβάλετε στην επιτυχία των δραστηριοτήτων της ΕΟΠΕ και αναμένουμε με χαρά τη δυναμική σας παρουσία στο 25ο ΕΣKΟ.

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο:

Πρόγραμμα