Από το φθινόπωρο του προηγούμενου έτους, το ΔΣ της ΕΟΠΕ αποφάσισε και υλοποίησε με μεγάλη επιτυχία τις πρώτες Θεματικές Ενότητες του νέου καινοτόμου εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο: ΕΟΠΕ Web Academy και Διευθυντές Σπουδών το Χ. Ανδρεάδη και τον Α. Αρδαβάνη. Η θεματολογία του προγράμματος είναι εντελώς πρωτοποριακή, δε διδάσκεται κατά την απόκτηση του τίτλου ειδικότητας και χρειάζεται να προσεγγιστεί γιατί αποτελεί απαραίτητο στοιχείο της σύγχρονης Ογκολογίας.

Σε αυτό το πλαίσιο η 5η Θεματική Ενότητα (Ημερίδα: Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019, Ιωνικό Κέντρο) θα έχει τον τίτλο: «Κλινική Επιδημιολογία: Πολιτικές για τον Καρκίνο στην εποχή των Global Budgets».

Κάθε ενδιαφερόμενος (μέλος ΕΟΠΕ, ΟΝΕΟ, ή επαγγελματίας υγείας συναφών ειδικοτήτων) καλείται να συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα έως τις 6 Ιουνίου 2019 και να την αποστείλει στην ΕΟΠΕ (μέσω email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και καλύπτονται έξοδα μετάβασης ή/ και διαμονής για τους συμμετέχοντες εκτός Αθηνών. Τονίζεται ότι, λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ΕΟΠΕ (κα Ναταλία Χατζηφώτη).