Το Δ.Σ. της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (Ε.Ο.Π.Ε.) στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για την ενίσχυση της εργαστηριακής/ βασικής έρευνας στην Ογκολογία, αποφάσισε στη συνεδρίασή του, στις 08/11/2019, την οικονομική ενίσχυση ερευνητικών προγραμμάτων που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα. Για την έγκριση του προγράμματος απαιτείται ενεργός συμμετοχή Παθολόγου-Ογκολόγου.

Το ποσό και ο τελικός αριθμός των ερευνητικών προγραμμάτων που θα ενισχυθούν, θα εξαρτηθούν από το διαθέσιμο προϋπολογισμό της ΕΟΠΕ για τα ερευνητικά προγράμματα εν γένει.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποστείλουν στην ΕΟΠΕ τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσω e-mail (στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μέχρι τις 20/01/2020. Σημειώνεται πως δε θα δοθεί παράταση στην καταληκτική ημερομηνία υποβολής των απαιτούμενων εγγράφων και τα δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι πλήρη.

Επισυνάπτονται ο ισχύων Εσωτερικός Κανονισμός Υποστήριξης Ερευνητικών Προγραμμάτων, η αίτηση καθώς και ο κατάλογος με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ενώ πληροφορίες για την προκήρυξη, παρέχονται από τον ιστότοπο της ΕΟΠΕ: www.hesmo.gr και από τα Γραφεία της ΕΟΠΕ, κα. Ρ. Κυριακοπούλου, τηλ: 2106457971 (εσωτ. 103).