Διδάκτορας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών
Assistant a Ia Faculte, a titre entranger Universite de Montpellier, France.
Παθολόγος - Ογκολόγος Διευθύντρια και Υπεύθυνη στην ογκολογική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Αγ. Ανδρέα Πατρών.

Γεννήθηκε στην Πάτρα το έτος 1965, μητέρα τριών αγοριών.

Το έτος 1983 αποφοίτησε από το Αρσάκειο με βαθμό 19,2/20. Σπούδασε στην Μαρσάλειο Παιδαγωγική Ακαδημία Αθηνών απ’ όπου και πήρε το πρώτο της πτυχίο με άριστα το 1985. Στη συνέχεια, τον Ιoύλιο 1990, αποσπά δεύτερο πτυχίο από την Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Πατρών.

Καταφέρνει να πάρει δύο υποτροφίες, μία ως φοιτήτρια της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, μέσω του προγράμματος ΕRASMUS, για 3μηνη άσκηση στο Πανεπιστήμιο Montpellier Γαλλίας, και μία ως ειδικευόμενη της «Ένωσης κατά του Καρκίνου» της Γαλλίας για 2 χρόνια το διάστημα Ιανουάριος ’91 έως και Δεκέμβριο ’92. Κατά τη διάρκεια της μετεκπαίδευσής της στη Γαλλία χρηματοδοτήθηκε απ’ τη Γαλλική αντικαρκινική εταιρεία (Ligne Nationale cοntre le cancer) για την εκπόνηση μέρους της διδακτορικής της διατριβής. Η χρηματοδότηση ήταν διετής για τα ακαδημαϊκά έτη ’90 - 91 και ’91 - 92.

Eκπαιδεύτηκε για 3 χρόνια στην Ε΄ Παθολογική Κλινική Πανεπιστημίου Montpellier St ΕΙοί - Ινστιτούτου Καρκίνου CRLC Val d’ Aurelle, που αναγνωρίσθηκε από το Κ.Ε.Σ.Υ.

Μετά από επιτυχείς εξετάσεις απέκτησε 2 ειδικότητες, την ειδικότητα της γενικής Παθολογίας το Φεβρουάριο 1999, (αριθ. Απόφ. 16.409) καθώς και την ειδικότητα της Παθολογίας - Ογκολογίας τον Μάιο 2006. (αριθ. Απόφ. Ε2/οικ. 5175).

Το Δεκέμβριο του 1992 εκλέχθηκε Πανεπιστημιακός Επιμελητής (Λέκτωρ) στη Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Μοntpellier Γαλλίας μετά παρουσίαση Μemοire σχετικά με την καρκινογένεση στο πάγκρεας.

Τον Ιούνιο του 1997 εκλέχτηκε Διδάκτορας Ιατρική Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών με βαθμό Άριστα και τίτλο Διδακτορικής Διατριβής «Βιταμίνη Α και πειραματική Καρκινογένεση στο πάγκρεας».

Το Σεπτέμβριο του 2007 πέρασε με επιτυχία τις πανευρωπαϊκές εξετασεις ESMO examination in Medical Oncology (Πανευρωπαϊκή αναγνώριση του τίτλου της ειδικότητας της Παθολογικής-ογκολογίας), ενώ το 2008 για ένα μήνα εξειδικεύτηκε με πλήρη επιτυχία στο Τμήμα Ενδοπεριτοναϊκής καρκινωμάτωσης Ινστιτούτο Goustave Roussy (Prof. D. Elias) στο Παρίσι.

Έχει κάνει πλήθος ξενόγλωσσων και ελληνικών δημοσιεύσεων καθώς επίσης έχει υπάρξει συγγραφέας των κεφαλαίων σε πολλές μονογραφίες και βιβλία. Μεγάλη είναι και η συμμετοχή της με διαλέξεις σε Ελληνικά και Διεθνή Συνέδρια,πάνω από 150 διαλέξεις σε επιστημονικά φορουμ από το 2008 έως σήμερα. Είναι μέλος του ΔΣ και της επιστημονικής επιτροπής της HECOG.

Είναι Δ/ντρια παθολογικής ογκολογίας και υπεύθυνη της ογκολογικής μονάδας του Γεν.Νοσ.Πατρών Άγιος Ανδρέας και Ταμίας του ΔΣ της ΕΟΠΕ.Συμμετεχει ενεργα σε πολλες ερευνητικες μελετες της Ελλαδας και του εξωτερικου

Είναι μέλος πολλών επιστημονικών εταιρειών, ιδρυτικό μέλος των γυναικών στην ογκολογία και έχει διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία συνέδρια και ημερίδες όπου υπήρξε πρόεδρος της επιστημονικής και οργανωτικής επιτροπής.