Βάσει του άρθρου 24 του ισχύοντος Καταστατικού της Εταιρείας, παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη τη Γνωστοποίηση Υποψηφιοτήτων, σχετικά με τις Αρχαιρεσίες για την Ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΟΠΕ, για τη διετία 2021-2023.

Σύμφωνα με την αρχική πρόσκληση του ΔΣ της ΕΟΠΕ, υπενθυμίζονται και τα εξής:

==> Για τη συμμετοχή σας στην Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και τις Αρχαιρεσίες της Εταιρείας θα χρειαστεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021:
  1. να συμπληρώσετε και να αποστείλετε αποκλειστικά και μόνο μέσω email (στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) τη σχετική υπεύθυνη δήλωση,
  2. να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας (email, ονοματεπώνυμο, κινητό) στη φόρμα https://forms.gle/fgzrttYTrpBfGw136
  3. να έχετε τακτοποιήσει τις οικονομικές σας εκκρεμότητες (όπως σας έχουν σταλεί από το Λογιστήριο της ΕΟΠΕ)

==> Τυχόν νέα μέλη που επιθυμούν να εγκριθούν από το ΔΣ πριν τη ΓΣ και τις Αρχαιρεσίες για συμμετοχή στη διαδικασία, θα πρέπει το αργότερο μέχρι τις 27 Μαΐου 2021 στις 12:00 το μεσημέρι να έχουν υποβάλει την αίτηση με όλα τα δικαιολογητικά μέσω του website της ΕΟΠΕ (www.hesmo.gr).

 

==> Η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 στις 10:00 με τηλεδιάσκεψη με τη συνημμένη Θεματολογία. Επί μη απαρτίας των μελών, η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 στις 10:00 με τηλεδιάσκεψη μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

 

==> Οι Αρχαιρεσίες θα αρχίσουν μόλις ολοκληρωθεί η Γενική Συνέλευση και θα διαρκέσουν όσο χρονικό διάστημα αποφασίσει η ΓΣ