Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη τη συνημμένη επιστολή από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Π.Ε., σχετικά με τη διοργάνωση του 8ου Κύκλου Σπουδών της Ε.ΑΚ.Ο. [2022-2023] με Διευθυντές Σπουδών τους κα Φλώρα Ζαγουρή, κ. Άγγελο Κούτρα, κ. Αναστάσιο Μπούτη, κ. Ιωάννη Σουγκλάκο  και κ. Νικόλαο Τσουκαλά.

Απευθύνεται κυρίως σε νέους ειδικευόμενους ή ειδικευμένους Ογκολόγους που είναι μέλη της Ομάδας Νέων Ελλήνων Ογκολόγων (ΟΝΕΟ) ή/ και της ΕΟΠΕ με αποδεδειγμένη δραστηριότητα στην κλινική ή/και εργαστηριακή ογκολογία.

Κάθε ενδιαφερόμενος καλείται να συμπληρώσει κατάλληλα έως τις 14 Απριλίου 2022 την Αίτηση Συμμετοχής στον 8ο Κύκλο Σπουδών ακολουθώντας το σύνδεσμο και επισυνάπτοντας σύντομο βιογραφικό σημείωμα (max. 2 σελίδες Α4) και πρόσφατη φωτογραφία.

Οι Διευθυντές ή οι Προϊστάμενοι Ογκολογικών Τμημάτων παρακαλούνται να ενθαρρύνουν τους νέους Ογκολόγους με τους οποίους συνεργάζονται να συμμετάσχουν.

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο website της ΕΟΠΕ και επικοινωνήστε μαζί μας.


Με εκτίμηση

Ναταλία Χατζηφώτη

Administrative Coordinator

Λεωφ. Αλεξάνδρας 105, 114 75 Αθήνα, 2106457971 [101]
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΕΟΠΕ, Τα Νέα της Ογκολογίας, Forum of Clinical Oncology, 6ο ΕΣΟ