Μετά την ολοκλήρωση του 1ου Κύκλου [2018-2019] του προγράμματος με τίτλο: ΕΟΠΕ WebAcademy το ΔΣ προχωρά στη διοργάνωση του 2ου Κύκλου [2020-2021] του καινοτόμου εκπαιδευτικού προγράμματος με Διευθυντές Σπουδών την κα Ζαχαρένια Σαριδάκη και τον κ. Βασίλειο Μπαρμπούνη. Η θεματολογία του προγράμματος αυτού είναι εντελώς πρωτοποριακή, δε διδάσκεται κατά την απόκτηση του τίτλου ειδικότητας και χρειάζεται να προσεγγιστεί γιατί αποτελεί απαραίτητο στοιχείο της σύγχρονης Ογκολογίας.

Το εντατικό πρόγραμμα του ΕΟΠΕ Web Academy δομείται σε θεματικές ενότητες και έχει σχεδιασθεί για όλα τα Μέλη μας, ενώ αφορά και σε ειδικούς συναφών ειδικοτήτων με προϋπηρεσία στο χώρο. Κάθε θεματική ενότητα περιλαμβάνει 1 Ημερίδα (στο Ιωνικό Κέντρο) και πλαισιώνεται από 2 συμπληρωματικά webinar (μέσω του website της ΕΟΠΕ - hesmo.gr).  

O 2ος Κύκλος του προγράμματος σρχίζει με μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα Θεματική Ενότητα με τίτλο "Βιοηθική και Ογκολογία" και Συντονίστρια την Πρύτανη του Παντείου Πανεπιστημίου, κα Ισμήνη Κριάρη (επισυνάπτεται το πρόγραμμα της Ημερίδας).
 
Κάθε ενδιαφερόμενος καλείται να συμπληρώσει τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής και να την αποστείλει στην ΕΟΠΕ (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) έως τις 10 Μαρτίου 2020.
 
Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε το σύνδεσμο: www.hesmo.gr/el/web-academy-intro.