Το ΔΣ της ΕΟΠΕ συνεχίζει τη διοργάνωση της 7ης Θεματικής Ενότητας στο πλαίσιο του καινοτόμου εκπαιδευτικού προγράμματος της Εταιρείας με τίτλο: ΕΟΠΕ WebAcademy και Διευθυντές Σπουδών τον κ. Χαράλαμπο Ανδρεάδη και τον κ. Αλέξανδρο Αρδαβάνη.

Η 7η Θ.Ε. (Ημερίδα: Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019, Ιωνικό Κέντρο Λυσίου 11, Πλάκα-Αθήνα) θα έχει τον τίτλο: "Ανοσολογία-Ανοογκολογία (κατανόηση μηχανισμού)" και Επιστ. Υπεύθυνο τον Παθολόγο Ογκολόγο, κ. Μαρίνο Τσιατά. 

Τα κύρια θέματα που προγραμματίζεται να αναλυθούν εις βάθος στην Ημερίδα και τα 2 Webinar (μέσω του website της ΕΟΠΕ που θα ακολουθήσουν τη διεξαγωγή της Ημερίδας, στις 28 Νοεμβρίου και τις 5 Δεκεμβρίου) αφορούν στα αντικείμενα: Immunology for Oncologists, Immune system in Cancer-Immunosurveillance, Checkpoint inhibition and beyond, Tumor microenviroment and potential biomarkers,Immune-related toxicities and management.

Κάθε ενδιαφερόμενος (μέλος ΕΟΠΕ, ΟΝΕΟ, ή επαγγελματίας υγείας συναφών ειδικοτήτων) καλείται να συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα έως τις 24 Νοεμβρίου 2019 και να την αποστείλει στην ΕΟΠΕ (μέσω email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και καλύπτονται έξοδα μετάβασης ή/ και διαμονής για τους συμμετέχοντες εκτός Αθηνών. Τονίζεται ότι, λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ΕΟΠΕ (κα Ναταλία Χατζηφώτη, 2106457971).