Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Π.Ε., διοργανώνει τον 7ο Κύκλο Σπουδών της Ε.ΑΚ.Ο. [2020-2021] με Διευθυντές Σπουδών τους κ. Αναστάσιο Μπούτη, κ. Ιωάννη Σουγκλάκο και κ. Νικόλαο Τσουκαλά. Απευθύνεται κυρίως σε νέους ειδικευόμενους ή ειδικευμένους Ογκολόγους που είναι μέλη της Ομάδας Νέων Ελλήνων Ογκολόγων (ΟΝΕΟ) ή/ και της ΕΟΠΕ με αποδεδειγμένη δραστηριότητα στην κλινική ή/και εργαστηριακή ογκολογία (βλ.συνημμένη επιστολή).

Κάθε ενδιαφερόμενος καλείται να συμπληρώσει κατάλληλα τη συνημμένη Αίτηση Συμμετοχής (αρχείο excel) αποστέλλοντάς τη στην ΕΟΠΕ (μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μαζί με σύντομο βιογραφικό σημείωμα (max. 2 σελίδες Α4) με πρόσφατη φωτογραφία, έως τις 15 Δεκεμβρίου 2019.


Οι Διευθυντές ή οι Προϊστάμενοι Ογκολογικών Τμημάτων παρακαλούνται να ενθαρρύνουν τους νέους Ογκολόγους να συμμετάσχουν.

Περισσότερες πληροφορίες για την ΕΑΚΟ αυτό μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο της ΕΟΠΕ (hesmo.gr), στην ΕΟΠΕ (κα Ναταλία Χατζηφώτη) καθώς και στη Γραμματεία του 7ου Κύκλου Σπουδών (SCEP, 2107240039).