Η ομάδα του Κέντρου Καθοδήγησης Καρκινοπαθών - Κάπα3 συνεχίζοντας την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και υποστήριξη των ογκολογικών ασθενών και των φροντιστών τους προάγοντας παράλληλα τις αρχές πρόληψης για τη νόσο του καρκίνου, ξεκινά μια ακόμη πιο στοχευμένη προσέγγιση.

Στόχος μας: η πλήρης ενημέρωση των ασθενών και των οικογενειών τους, εξασφαλίζοντας την ισότιμη πρόσβαση σε δομές υγείας, την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους, καθώς και την κοινωνική τους επανένταξη. 

📌 Κάθε εβδομάδα, θα γίνεστε κοινωνοί ενός δικαιώματος/μιας παροχής, που αντιστοιχούν σε αιτήματα των ωφελούμενων ασθενών του Κάπα3, τα οποία με την σειρά σας θα μπορείτε να διαχέεται στα δικά σας μέλη και ωφελούμενους. Όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε ένα πλαίσιο υποστήριξης για κάθε άνθρωπο που νοσεί, καθώς και για το περιβάλλον του, σε όλη την ελληνική επικράτεια.  

📌Κάθε εβδομάδα οι δικοί μας ωφελούμενοι ενημερώνονται για κάθε τι που τους αφορά με προσωπικό μήνυμα, ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να γινόμαστε κοινωνοί της ίδιας πληροφορίας. Η ανταπόκριση τους είναι ιδιαίτερα συγκινητική, ενώ οι ίδιοι με την σειρά τους μας ενημερώνουν για προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δίνοντάς μας την δυνατότητα να καταγράψουμε και να αναδείξουμε κάθε θέμα που τους απασχολεί με απώτερο στόχο την άμεση επίλυση του.

Μέσα στα 4 χρόνια λειτουργίας μας, περισσότεροι από 3.000 ωφελούμενοι έχουν εμπιστευτεί την ομάδα του Κάπα3, ενώ εξυπηρετήσαμε πάνω από 7.000 αιτήματα, δημιουργώντας ένα ισχυρό κλίμα εμπιστοσύνης, συμβάλλοντας στο έπακρο στην ανάπτυξη ενός δικτύου ενημερωμένων ασθενών/πολιτών αλλά και χτίζοντας ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ προς όφελος όλων των εμπλεκόμενων μερών.

Στο πλαίσιο αυτό, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε παρατήρηση ή/και διευκρίνιση. 

Μη διστάσετε να κοινωνήσετε την πληροφορία στα μέλη σας. 


Μην διστάσετε στο ΜΑΖΙ... 

Μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα!!! 

Η δράση είναι διαθέσιμη στα κοινωνικά δίκτυα του οργανισμού, καθώς στην ιστοσελίδα μας στην ενότητα "Τελευταία Νέα", όπου μπορείτε να βρείτε και την τελευταία ανακοίνωση για το "Εθνικό Πρόγραμμα Πρόληψης Καρκίνου του Τραχήλου της Μήτρας". 
 

Επισυναπτόμενη θα βρείτε μια συνοδευτική επιστολή από την Co-founder του Kάπα3, Ευαγγελή Μπίστα. 

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. 

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του Κάπα3

--

 

-- 
ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ,ΚΑΠΑ3
Αθήνα, Κωστή Παλαμά 13, 11141, 3ος Όροφος
Τ: 210 52.21.424 

& 6906265170 (09:00 -17:00)

Θεσσαλονίκη, Θεαγένειο Νοσοκομείο, στην είσοδο
Τ: 6982003282 (08:00 - 14:00)
Αλεξανδρούπολη, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο
1ο κτήριο, 1ος όροφος στην Ογκολογική Κλινική-Βραχεία Νοσηλεία
Γραφείο Κ3
Τ: 6976599184 (08:00- 14:00)