Το Δ.Σ. της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (Ε.Ο.Π.Ε.) στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για την ενίσχυση της εργαστηριακής/βασικής έρευνας στην Ογκολογία και λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική δυσχέρεια λόγω της πανδημίας Covid-19, αποφάσισε στη συνεδρίασή του, στις 04/06/2020, την έκτακτη οικονομική ενίσχυση ερευνητικών προγραμμάτων που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα. Για την έγκριση του προγράμματος απαιτείται ενεργός συμμετοχή Παθολόγου-Ογκολόγου. Το ποσό και ο τελικός αριθμός των ερευνητικών προγραμμάτων που θα ενισχυθούν, θα εξαρτηθούν από τον διαθέσιμο προϋπολογισμό της ΕΟΠΕ για τα ερευνητικά προγράμματα εν γένει.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποστείλουν στην ΕΟΠΕ τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσω e-mail (στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μέχρι τις 20/07/2020 και 23:59. Σημειώνεται πως η διάρκεια υποβολής των αιτήσεων θα είναι κατ’ εξαίρεση για ένα μήνα, δεν θα δοθεί παράταση στην καταληκτική ημερομηνία υποβολής των απαιτούμενων εγγράφων και τα δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι πλήρη.

Πληροφορίες για την προκήρυξη, παρέχονται από τον ιστότοπο της ΕΟΠΕ: www.hesmo.gr/el/υποτροφιεσ-και-ερευνητικα/ερευνητικά-προγράμματα και από τα Γραφεία της ΕΟΠΕ, κα. Ρ. Κυριακοπούλου, τηλ: 2106457971 (εσωτ. 102).