Το Δ.Σ. της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για την ενίσχυση της εξειδίκευσης στην Ογκολογία, αποφάσισε στη συνεδρίασή του στις 04/06/2020, την οικονομική ενίσχυση δύο υποτροφιών εξωτερικού στην Κλινική ή Εργαστηριακή Ογκολογία για νέους ειδικευμένους ή ειδικευόμενους στην Παθολογική Ογκολογία, με αντικείμενο τη μετεκπαίδευση στην κλινική ή/και μεταφραστική έρευνα στον καρκίνο του πνεύμονα σε ογκολογικό κέντρο του εξωτερικού, το οποίο θα επιλεχθεί από τον/την υπότροφο ή θα προταθεί από την ΕΟΠΕ, για 12 μήνες. Το ποσό κάθε υποτροφίας ανέρχεται στις 15.000€.

Οι υποψήφιοι υπότροφοι θα πρέπει να αποστείλουν στην ΕΟΠΕ τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσω e-mail (στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μέχρι τις 23/08/2020. Σημειώνεται ότι δε θα δοθεί παράταση στην καταληκτική ημερομηνία υποβολής των απαιτούμενων εγγράφων και τα δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι πλήρη

Πληροφορίες για την προκήρυξη και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, παρέχονται από τον ιστότοπο της ΕΟΠΕ: www.hesmo.gr/el/υποτροφιεσ-και-ερευνητικα/υποτροφίες και από τα Γραφεία της ΕΟΠΕ (κα Κατιάννα Μπιστολάκη, εσωτ. 102).