Σας ενημερώνουμε ότι λόγω μη απαρτίας των μελών και δυνάμει του Άρθρου 23 του Καταστατικού της Εταιρείας, η Τακτική Γενική Συνέλευση 2020 αναβλήθηκε για το επόμενο Σάββατο 11 Ιουλίου 2020, ώρες 15:00-16:00, κατά τη διάρκεια του 5ου Ελληνικού Συνεδρίου Ογκολογίας, μέσω Τηλεδιάσκεψης.
 
Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικτυακή Γενική Συνέλευση έχουν όλα τα τακτικά και ταμειακά τακτοποιημένα μέλη της Εταιρείας.

Προς ενημέρωσή σας, επισυνάπτονται η Πρόσκληση με τα θέματα για τη Γενική Συνέλευση.

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση να συμπληρώσουν κατάλληλα τη συνημμένη Υπεύθυνη Δήλωση και να την αποστείλουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τονίζεται ότι, θα χρειασθεί τα μέλη που επιθυμούν να συμμετάσχουν να τακτοποιήσουν άμεσα τις οφειλές των συνδρομών τους (μέχρι 9 Ιουλίου 2020).

Ως εκ τούτου, παραλαμβάνοντας την υπεύθυνη δήλωση για τη συμμετοχή σας, θα σας αποστέλλουμε το οφειλόμενο ποσό της συνδρομής σας και τους τρόπους πληρωμής του.Η συμμετοχή σας είναι σημαντική και απαραίτητη, προκειμένου να γίνει μια εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων.