Το Δ.Σ. της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για την ενίσχυση της εξειδίκευσης στην Ογκολογία, αποφάσισε στη συνεδρίασή του στις 04/06/2020, την οικονομική ενίσχυση δύο υποτροφιών εξωτερικού στην Κλινική ή Εργαστηριακή Ογκολογία για νέους ειδικευμένους ή ειδικευόμενους στην Παθολογική Ογκολογία, με αντικείμενο τη μετεκπαίδευση στην κλινική ή/και μεταφραστική έρευνα στον καρκίνο του πνεύμονα σε ογκολογικό κέντρο του εξωτερικού, το οποίο θα επιλεχθεί από τον/την υπότροφο ή θα προταθεί από την ΕΟΠΕ, για 12 μήνες. Το ποσό κάθε υποτροφίας ανέρχεται στις 15.000€.

Οι υποψήφιοι υπότροφοι θα πρέπει να αποστείλουν στην ΕΟΠΕ τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσω e-mail (στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μέχρι τις 20/09/2020. Σημειώνεται ότι τα δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι πλήρη.

Πληροφορίες για την προκήρυξη και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, παρέχονται από τον ιστότοπο της ΕΟΠΕ: www.hesmo.gr/el/υποτροφιεσ-και-ερευνητικα/υποτροφίες και από τα Γραφεία της ΕΟΠΕ (κα Κατιάννα Μπιστολάκη, εσωτ. 102).