Το Δ.Σ. της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας παρουσιάζει με ιδιαίτερη χαρά και τιμή την εμπνευσμένη δημιουργία του συνθέτη κ. Χρυσόστομου Σταμούλη, προς ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου "Πνοή Αγάπης".
 
Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε το σύνδεσμο: https://youtu.be/BEHyXfQMe7w
 
Η Πνοή Αγάπης εκφράζει την ευγνωμοσύνη της τόσο στον συνθέτη, στους συντελεστές όσο και στο Δ.Σ. της Ε.Ο.Π.Ε. για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου μας.
Φίλες και φίλοι, μια μέρα σαν τη σημερινή, που όλα βαπτίζονται στο Φως της Αγάπης, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας το καινούργιο μας τραγούδι. Τον Don Giuseppe. Είναι ο καρπός μιας στιγμής συγκίνησης, ικανής μέσα στην ελαχιστότητά της να δείξει, πως η φθορά και η ασχήμια μπορεί να νικηθεί από την αλληλεγγύη, τη θυσία και την αγάπη. Μια φωτογραφία και ένα χτύπημα στο Twitter ήταν η αφορμή της δημιουργίας του. Ένας παπάς στη Βόρεια Ιταλία, που νοσηλευότανε με covid, χάρισε τον αναπνευστήρα του σε ένα νεαρό παιδί για να ζήσει και εκείνος επάνω στο μηχανάκι του αρμένισε στον ουρανό.
Για τη δημιουργία του επιστρατεύθηκαν εν μέσω πανδημίας και εν ριπή οφθαλμού φίλοι εκ περάτων. Ακριβοί , διάκονοι της τέχνης και του ωραίου. Από τη Θεσσαλονίκη έως τη Λάρνακα και από την Αθήνα έως τη Βιέννη. Όλοι αφιλοκερδώς, σε έναν αγώνα για τον άνθρωπο, σε μια μάχη ευαισθησίας και ευαισθητοποίησης, πιστεύοντας βαθιά πως «η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο».
Σήμερα, με το τραγούδι μας αυτό, το οποίο έβαλε κάτω από τα φτερά της αιγίδας της η Εταιρεία Ογκολόγων -Παθολόγων Ελλάδας, ελπίζουμε και παρακαλούμε να στηρίξουμε όλοι μαζί την «Πνοή αγάπης». Θα είναι ένα κεράκι στη μνήμη του Don Giuseppe, αλλά και στον αγώνα όσων βρέθηκαν και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή σε μια εποχή που όλοι και όλα δοκιμάζονται! Και ας χαμογελάμε. Άλλωστε, «εν αρχή ο Θεός εποίησεν ένα χαμόγελο».