Το Δ.Σ. της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (Ε.Ο.Π.Ε.), υπό το πρίσμα των πρόσφατων εξελίξεων σχετικά με τη νέα μέθοδο Αλληλούχισης DNA Νέας Γενιάς (Next Generation Sequencing – NGS), η οποία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα άλματα της μοριακής βιολογίας των τελευταίων 20 ετών, αποφάσισε τη διοργάνωση Webinar με θέμα:

 

The use of NGS in the clinical setting

 

το οποίο θα προβληθεί σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση τη Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021, στις 19:00-20:00.


Θα μας τιμήσει με την παρουσία του ο Prof. David Gonzalez de Castro, PhD FRCPath, Professor of Genomic Medicine, Consultant Clinical Scientist Queen’s University Belfast.

 

Παρακολούθηση και υποβολή ερωτήσεων από το κοινό:

Για να παρακολουθήσετε το webinar σε ζωντανή μετάδοση παρακαλούμε επισκεφθείτε το site: www.livemed.gr

  • Επιλέξτε το webinar και έπειτα το εικονίδιο “Go Virtual“.
  • Εάν έχετε ήδη λογαριασμό στο livemed χρησιμοποιήστε τους κωδικούς σας. Εάν είστε νέος χρήστης παρακαλούμε ακολουθήστε τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία στο livemed. Η δημιουργία λογαριασμού είναι δωρεάν και υποχρεωτική για την παρακολούθηση του Webinar
  • Στη συνέχεια για να συνδεθείτε με την αίθουσα, επιλέγετε από το μενού που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης σας την «Αίθουσα Συνεδριάσεων».

Ερωτήσεις μπορούν να υποβάλλονται μέσω του πεδίου που βρίσκεται κάτω από το βίντεο, κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης.

Η εγγραφή και η παρακολούθηση του Webinar είναι δωρεάν και προσβάσιμη στα Μέλη ΕΟΠΕ-ΟΝΕΟ, σε επαγγελματίες υγείας, καθώς και σε προπτυχιακούς/μεταπτυχιακούς φοιτητές του ιδίου τομέα.  

Το Webinar θα είναι διαθέσιμο και σε video on demand μετά την ολοκλήρωσή του στην προστατευμένη περιοχή του website της ΕΟΠΕ (www.hesmo.gr).  

Για ερωτήσεις σχετικά με τη σύνδεσή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ.: 2109880032 ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Με εκτίμηση, εκ μέρους του ΔΣ της ΕΟΠΕ

Ιωάννης Μπουκοβίνας
Παθολόγος Ογκολόγος
Πρόεδρος ΔΣ ΕΟΠΕ
Ζένια Σαριδάκη
Παθολόγος Ογκολόγος
Αντιπρόεδρος ΔΣ ΕΟΠΕ