ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ 2021

ΑΘΗΝΑ, 16/03/2021

 

Το Δ.Σ. της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για την ενίσχυση της εξειδίκευσης στην Ογκολογία, αποφάσισε στη συνεδρίασή του στις 12/03/2021, την οικονομική ενίσχυση υποτροφιών εξωτερικού στην Κλινική ή Εργαστηριακή Ογκολογία για νέους ειδικευμένους ή ειδικευόμενους στην Παθολογική Ογκολογία. Πρόθεσή μας είναι να δοθεί προτεραιότητα σε αιτήσεις με αντικείμενα την παρηγορική θεραπεία και την ογκολογία εφήβων και νέων ενηλίκων. Το ποσό κάθε υποτροφίας και ο τελικός αριθμός των υποτροφιών θα εξαρτηθούν από τη διάρκεια των αιτουμένων υποτροφιών (από 3-12 μήνες εκάστη) σε σχέση με το διαθέσιμο προϋπολογισμό της ΕΟΠΕ για τις υποτροφίες εξωτερικού εν γένει.

Οι υποψήφιοι υπότροφοι θα πρέπει να αποστείλουν στην ΕΟΠΕ τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσω e-mail (στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μέχρι τις 30/04/2021. Σημειώνεται πως δε θα δοθεί παράταση στην καταληκτική ημερομηνία υποβολής των απαιτούμενων εγγράφων και ο φάκελος κάθε υποψηφίου θα πρέπει να είναι πλήρης δικαιολογητικών (μέχρι το πέρας της προθεσμίας υποβολής του). Επισυνάπτονται ο ισχύων Εσωτερικός Κανονισμός Υποτροφιών Εξωτερικού, η αίτηση καθώς και ο κατάλογος με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ενώ πληροφορίες παρέχονται και από τον ιστότοπο της ΕΟΠΕ: www.hesmo.gr.

 

Για το Δ.Σ. της ΕΟΠΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ι. ΜΠΟΥΚΟΒΙΝΑΣ                                                             Σ. ΑΓΓΕΛΑΚΗ

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες και τα δικαιολογητικά, ακολουθήστε το σύνδεσμο: www.hesmo.gr/el/υποτροφιεσ-και-ερευνητικα/υποτροφίες#