2

 

22

Σύντομο Πρόγραμμα Σπουδών

"Μάρκετινγκ και Κοινωνία των Πολιτών"

 

Το Κάπα3, στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξής του με στόχο τη διεύρυνση εργασιών του σε σχέση με την αντιμετώπιση του Καρκίνου, και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με το τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, δημιούργησαν και προσφέρουν το πρώτο σύντομο πρόγραμμα σπουδών με τίτλο “Μάρκετινγκ και Κοινωνία των Πολιτών".

 

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ έγκειται στο να προσφέρει στους/ις συμμετέχοντες/ουσες βασικές θεωρητικές γνώσεις, δεξιότητες, αλλά και πρακτικά εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να κατανοήσουν τη σημασία και τη συνεισφορά του Μάρκετινγκ στην Κοινωνία των Πολιτών καθώς και να σχεδιάσουν και υλοποιήσουν βέλτιστες στρατηγικές και τακτικές Μάρκετινγκ. Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα εστιάζει στο πώς τα διαφορετικά εργαλεία της στρατηγικής Μάρκετινγκ μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού που δραστηριοποιείται στα πλαίσια της Κοινωνίας των Πολιτών, μπορούν να σχεδιαστούν και να υλοποιηθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν θετική επίδραση στη μακροχρόνια επιβίωση της επιχείρησης ή του οργανισμού στην αγορά. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην περιγραφή μελετών περιπτώσεων (case studies) από την ελληνική και διεθνή αγορά. Το πρόγραμμα θα έχει την υποστήριξη του Κέντρου Καθοδήγησης Καρκινοπαθών (Κάπα3), το οποίο έχει ως αποστολή του να βοηθήσει κάθε άνθρωπο σε όλες τις πτυχές της ασθένειάς του και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης του, µέσω της παροχής κάθε δυνατής βοήθειας, καθώς και με υπηρεσίες τόσο για τον ίδιο όσο και για την οικογένειά του, πάντα με ανοικτή, έντιμη και με σεβασμό στάση. Ο ρόλος του στο πρόγραμμα έγκειται στην παροχή επιστημονικών συμβουλών αναφορικά με τον εκπαιδευτικό σχεδιασμό του προγράμματος, στην παροχή εισηγήσεων από στελέχη του καθώς και στην επικοινωνιακή υποστήριξή του.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, στελέχη, εργαζόμενους/ες, κοινωνικούς λειτουργούς, άτομα που ασκούν και υλοποιούν πτυχές κοινωνικής πολιτικής, εθελοντές/ριες, φοιτητές/ριες αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο/η που σχετίζεται επαγγελματικά άμεσα ή έμμεσα με την Κοινωνία των Πολιτών και τους φορείς της

Μαθησιακά αποτελέσματα:

  • Κατανόηση βασικών εννοιών και εργαλείων που σχετίζονται με το Μάρκετινγκ και τη συνεισφορά του στην Κοινωνία των Πολιτών.
  • Επικοινωνία μιας κοινωνικής δράσης, με αποτελεσματικό τρόπο.
  • Επίλυση πραγματικών προβλημάτων Μάρκετινγκ στο δικό τους εργασιακό περιβάλλον.
 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 
 

Δρ. ΗΝΤΟΥΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Πρόεδρος και Καθηγητής στο τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας
του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

 

Δείτε περισσότερα αναφορικά με το πρόγραμμα στην Ιστοσελίδα μας

 

Επικοινωνήστε με την ομάδα του Κάπα3: 

Αθήνα, 13 Κωστή Παλαμά, 11141
Τ: 2105221424 &
6906265170 (09:00-17:00)
e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Κάντε την αίτηση