Η FairLife Φροντίδα και Πρόληψη για τον καρκίνο του πνεύμονα , ως ο μοναδικός φορέας στην Ελλάδα που ασχολείται με τη νόσο, χαιρετά τις πρόσφατες εξελίξεις του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την ένταξη του προσυμπτωματικού ελέγχου στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, αρχικώς σε 4 Πιλοτικά Νοσοκομεία της χώρας, και ενδυναμώνει το πλάνο δράσεων της για το προσεχές έτος με κατευθυντήριο άξονα την ενημέρωση του πληθυσμού για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της νόσου.

Το νέο πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού με τίτλο «Υγεία Πνευμόνων» περιλαμβάνει μια σειρά δράσεων (κατά τόπους ενημερωτικές εκδηλώσεις, video, podcasts, ενημερωτικό υλικό) με στόχο την υιοθέτηση πρακτικών ευ ζην και πρόληψης καθώς και την πληροφόρηση αναφορικά με την έγκαιρη διάγνωση και διαχείριση του καρκίνου του πνεύμονα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το video στον παρακάτω σύνδεσμο: https://youtu.be/wKEs5nnj0Nc
Το video θα αναπαραχθεί μέσα από τα κανάλια επικοινωνίας του φορέα, την ιστοσελίδα καθώς και θα αιτηθούμε στο ΕΣΡ να προβληθεί ως κοινωνικό μήνυμα στους τηλεοπτικούς δέκτες.
Σκοπός του έργου είναι να συμβάλει στη μείωση της θνησιμότητας και την αύξηση ποσοστών έγκαιρης ανίχνευση της νόσου στην Ελλάδα μέσω της αυξημένης ευαισθητοποίησης και πρόληψης

E-mail Επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6937313630
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΟΡΙΝΑ ΠΑΤΕΛΗ BELL