5666555555

Καλώς ήρθατε στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Θρόμβωση & Αντιθρομβωτική Αγωγή", που βρίσκεται ήδη στον 6ο κύκλο σπουδών, με περισσότερους από 350 Μεταπτυχιακούς Φοιτητές να το έχουν ήδη επιλέξει για την άρτια ακαδημαϊκή και επιστημονική κατάρτισή τους.
 

ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!

 Αλλά γιατί να το κάνεις αυτό

Video με δηλώσεις του Καθηγητή Μ. Ματσάγκα

 

  Τα μαθήματα πραγματοποιούνται είτε διαδικτυακά, είτε δια ζώσης στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 

  Το διδακτικό προσωπικό αποτελείται από καταξιωμένους επιστήμονες στα επιμέρους θέματα της θρόμβωσης και της αντιθρομβωτικής αγωγής.

Γνώρισέ τους καλύτερα, με ένα click εδώ!

 

  Γιατί διδάσκοντες και μεταπτυχιακοί φοιτητές γίνονται... μια ΠΑΡΕΑ!

 

  Ελκυστικά δίδακτρα - 2.500 ευρώ

Η καινοτομία μας...

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο υπό τον
τίτλο "Ανάπτυξη κλινικών περιπτώσεων θρόμβωσης και λήψη θεραπευτικών αποφάσεων", όπου αναπτύσσονται καθημερινές και ιδιαίτερες καταστάσεις που προκαλούν θρόμβωση, από Διεθνώς Διακεκριμένους Επιστήμονες και Κορυφαίους Συνεργάτες στον χώρο της Υγείας.

Θερμές ευχές για μια Καλή Σταδιοδρομία
από τον Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής και Διευθυντή του ΠΜΣ κ. Μ. Ματσάγκα
στους Αποφοίτους του ΠΜΣ!

Υποτροφία ποσού 2.000 ευρώ για εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής απονέμει το ΠΜΣ "Θρόμβωση και Αντιθρομβωτική Αγωγή" σε έναν εκ των αριστευσάντων φοιτητών. Από το νέο κύκλο σπουδών, θεσπίζονται δυο (2) νέες υποτροφίες συνδεδεμένες με δημοσιεύσεις των Μεταπτυχιακών Φοιτητών του ΠΜΣ, ποσού 1.000 ευρώ έκαστη.

Για περισσότερες πληροφορίες για το ΠΜΣ πατήστε εδώ!

Ή επικοινωνήστε με τη Γραμματεία:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00-14:00

Τηλ: 2410 685739

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Γραμματεία ΠMΣ, Ισόγειο, Γραφείο Α.102γ

Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Πανεπιστημίου 3, Βιόπολις, 41500, Λάρισα