Η Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (Ε.Ο.Π.Ε.), έχει δημιουργήσει τον ιστοχώρο αυτόν, τον οποίο δικαιούσθε να χρησιμοποιείτε μόνον εφόσον αποδέχεσθε τους όρους χρήσης, με σκοπό την παροχή πληροφοριών στο ευρύ κοινό και στους στα μέλη της.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τον ιστοχώρο αυτόν αποδέχεστε τους Όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Ευαίσθητα Δεδομένα
Η Ε.Ο.Π.Ε. σε καμία απολύτως περίπτωση δεν συλλέγει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, όπως αυτά νοούνται στο πλαίσιο του Ν. 2472/1997. Η αποστολή προς την Ε.Ο.Π.Ε. επιστολής, περιλαμβανομένου του e-mail, που εμπεριέχει ευαίσθητα δεδομένα (όπως π.χ. για την κατάσταση της υγείας), θεωρείται γραπτή συγκατάθεση κατά την έννοια της περίπτωσης (α), παράγραφος 2, άρθρο 7 του Ν. 2472/1997, και η επιστολή θα διατηρείται στο αρχείο της ΕΟΠΕ για το πρόσφορο και αναγκαίο διάστημα, εφόσον η ισχύουσα νομοθεσία δεν επιβάλλει την άμεση καταστροφή της.

Μη ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα
Τυχόν επεξεργασία μη ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων γίνεται με αποκλειστικό σκοπό τη διευκόλυνση και βελτιστοποίηση της χρήσης του ιστοχώρου.
Ο παρών ιστοχώρος κατ' αρχήν δεν εμπεριέχει σελίδες που να απαιτούν την υποβολή στοιχείων που ορίζουν ή μπορούν να ορίσουν το υποκείμενο των δεδομένων. Εντούτοις, σε κάποιες ή και σε όλες τις σελίδες μπορεί να εγκαθίσταται στο δίσκο σας αρχείο cookie, με αποκλειστικούς σκοπούς τη βελτιστοποίηση της περιήγησης και τη συλλογή στατιστικών δεδομένων. Το cookie κατ' αρχήν δεν συνδέεται με προσωπικά δεδομένα, και ούτε υπάρχει τέτοια βούληση της ΕΟΠΕ αλλά κάτι τέτοιο, δεν θα πρέπει να αποκλείεται.

Μη κοινοποίηση σε τρίτους
Η ΕΟΠΕ δεν θα κοινοποιήσει σε τρίτους τα στοιχεία των χρηστών χωρίς τη συγκατάθεσή τους και δεν θα τα χρησιμοποιήσει για σκοπούς άλλους από τους ανωτέρω αναφερόμενους.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας
Υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων κατά τον Ν. 2472/1997 είναι η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΓΚΟΛΟΓΩΝ ΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΕΟΠΕ , επιστημονικό σωματείο με έδρα την Αθήνα οδός Λ.Αλεξάνδρας 105, e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Αρμόδιο φυσικό πρόσωπο έναντι της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για συμπληρωματικές πληροφορίες είναι η Κα Κωσταπάνου τηλ.210 3634764.

Πρόσβαση και τροποποίηση δεδομένων που αφορούν σε εσάς.
Αν θέλετε να επισκοπήσετε ή να τροποποιήσετε τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας.

Σύνδεσμοι προς άλλους ιστοχώρους
Η ΕΟΠΕ δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που γίνεται σε ιστοχώρους, όπου ο παρών ιστοχώρος παραπέμπει.