Τα Νέα της ΕΟΠΕ είναι το περιοδικό της Εταιρείας Παθολόγων Ογκολόγων Ελλάδας που από το 2006 αποτελεί το βήμα των μελών της ΕΟΠΕ αλλά και το μέσο πληροφόρησης ενός ευρέως κοινού που εργάζεται ή ενδιαφέρεται για την Παθολογική Ογκολογία, όσον αφορά τόσο στους ιατρούς και επιστήμονες, όσο και στους ασθενείς και την Πολιτεία.

Το 2013, το ΔΣ της ΕΟΠΕ αποφάσισε να μετατρέψει την έντυπη έκδοση του περιοδικού σε ηλεκτρονική (neaeope.gr), εκσυγχρονίζοντας το περιεχόμενο και την προσβασιμότητα του χρήστη και κάνοντάς το πιο λειτουργικό, επίκαιρο και ενδιαφέρον για όλους. Τo 2014 τα Νέα της ΕΟΠΕ αλλάζουν όνομα, γίνονται τα Νέα της Ογκολογίας και μαζί του αλλάζει και η δομή του περιοδικού, για να είναι περισσότερο φιλική στο χρήστη και να ανταποκρίνεται στην ποικιλία του περιεχομένου.

Η νέα εμφάνιση του περιοδικού με την προβολή περισσότερων εικόνων αλλά και οπτικοακουστικού υλικού σε συνδυασμό με την ανανεωμένη θεματολογία, προσελκύει το ενδιαφέρον του επισκέπτη. Θέματα επιστημονικά, ενημέρωση, συνεντεύξεις και θέματα για τους ασθενείς είναι κάποια από αυτά που συμπεριλαμβάνονται στη νέα ύλη και συγκεντρώνουν αναγνώστες από όλα τα πεδία ενασχόλησης με την Ογκολογία και τον Καρκίνο. Παράλληλα, η δυναμική ανανέωση του περιεχόμενου σε μηνιαία βάση, καθώς και η έγκαιρη ειδοποίηση των μελών της Εταιρείας και όλων των ενδιαφερομένων για την ανάρτηση των περιεχομένων του νέου ηλεκτρονικού τεύχους, εξασφαλίζουν την υψηλή επισκεψιμότητα του ηλεκτρονικού περιοδικού της ΕΟΠΕ, φθάνοντας στους 5.000 χρήστες μηνιαίως, με τους φίλους της σελίδας να αυξάνονται συνεχώς.