Αθήνα, 20 Σεπτεμβρίου 2018

                

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΟΥ ΜΕ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ «ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ-ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ»

 

Η Γ΄ Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ προκηρύσσει:

  • Μια (1) θέση Επικουρικού ιατρού με Γνωστικό Αντικείμενο «Παθολογία- Ογκολογία»
  • Μια (1) θέση Ακαδημαϊκού Υποτρόφου με Γνωστικό Αντικείμενο «Παθολογία - Ογκολογία»

Για την Ογκολογική Μονάδα της Γ΄ ΠΠΚ στο ΓΝΘΑ «Η Σωτηρία».

Τα καθήκοντά τους θα περιλαμβάνουν συμμετοχή στο κλινικό – εκπαιδευτικό- ερευνητικό έργο της Ογκολογικής Μονάδας Γ’ ΠΠΚ με πλήρη πρωινή απασχόληση.

Η χρονική διάρκεια της απασχόλησης θα είναι μέχρι τα τρία (3) έτη με δυνατότητα ανανέωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για πληροφορίες με τη γραμματεία της Ογκολογικής Μονάδας Γ΄ΠΠΚ κα Αγγελική Παπαδημητρίου στο τηλ.: 2107700220 και να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                           

Ο Διευθυντής

Κωνσταντίνος Ν. Συρίγος

Καθηγητής Παθολογίας - Ογκολογίας

 

Το 4ο Ελληνικό Συνέδριο Ογκολογίας ενσωματώνει το 24ο Συνέδριο της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας και το 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας και ως εκ τούτου συμβολίζειτην κοινή πορεία των δύο βασικών ογκολογικών ειδικοτήτων με στόχο τη βέλτιστη διαχείριση των ασθενών με νεοπλασματική νόσο. Τα τελευταία χρόνια η ελληνική ογκολογική κοινότητα δέχεται την αναπόφευκτη πίεση αφενός από τον κοινωνικό ιστό για ταχεία ενσωμάτωση καινοτόμου γνώσης και τεχνολογίας προς την κατεύθυνση της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και αφετέρου από τις ρυθμιστικές αρχές για περιστολή των δαπανών. Η δίοδος από τη στενωπό αυτή αποτελεί την πρόκληση των καιρών για το πέρασμα στη νέα εποχή της ογκολογίας, με τον ασθενή και τον ογκολόγο ισχυρότερους στο κλυδωνιζόμενο σύστημα υγείας. Φιλοδοξούμε η διοργάνωση του 4ου ΕΣΟ στη Θεσσαλονίκη να αποτελέσει αντάμωμα δημιουργικής ανταλλαγής απόψεων σε ένα παραδοσιακά φιλόξενο περιβάλλον.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το website του Συνεδρίου:  http://www.eso2018.gr/

Οι Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής

Ιωάννης Μπουκοβίνας

Γεώργιος Πισσάκας

Οι Πρόεδροι της Επιστημονικής Επιτροπής

Νικόλαος Ανδρουλάκης

Αναστάσιος Μπούτης

Δημήτριος Καρδαμάκης

Μάρθα Χαραλαμπίδου

Συνεχίζοντας την υλοποίηση του 7ου Κύκλου Σπουδών του βασικού εκπαιδευτικού θεσμού της Ελληνικής Ακαδημίας Ογκολογίας της ΕΟΠΕ, πραγματοποιείται από σήμερα 17 Ιουνίου 2022 έως και τις 19 Ιουνίου 2022 το 6ο κατά σειρά εκπαιδευτικό σεμινάριο.

Σε αυτό το σεμινάριο της Ε.ΑΚ.Ο. οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες  είχαν τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους αναφορικά με τον Γυναικολογικό Καρκίνο στο γνώριμο χώρο του ξενοδοχείου Radisson Blu Park στην Αθήνα.

Δείτε το σχετικό πρόγραμμα

Λήξη Υποβολής Νέας Αίτησης

Υποκατηγορίες